Slide background

Slide background

shutterstock_133181774.jpg

Academy Talks

Een nieuwe wet, een wijziging in een convenant of de start van een project. Soms is het handig even snel bijgepraat te worden. Dat kan via Academy Talks. Een adviseur van het Verbond, een expert of een opiniemaker vertelt via een video over een ontwikkeling en legt meteen uit wat die voor u als verzekeraar betekent.

Het doel van de Academy Talks is om u snel bij te praten – in minimaal twee tot maximaal tien minuten. Maar soms vraagt een onderwerp om wat meer diepgang. Dan duurt de Talk wat langer. Ook gebeurt het weleens dat er op een van de bijeenkomsten iemand een verhaal vertelt dat voor breder publiek interessant is. Dan nemen we die spreker op en kunt u het verhaal in de vorm van een Academy Talk integraal terugzien.

 

Overzicht per pijler

Voor een overzicht van alle video's per pijler, klikt u hier.

Academy Talk: Consumentengedrag

In deze Academy Talk vertellen Wilte Zijlstra en Job van Wolferen van het team Consumentengedrag van de AFM waarom en hoe je een betrouwbaar gedragsexperiment uitvoert.

Science Talk: Innovatiekracht

Prof. dr. Jeff Gaspersz is als hoogleraar Innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. In deze Science Talk deelt hij zijn inzichten over innovatiekracht, geeft voorbeelden van praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën om het team en uzelf te versterken.

Academy Talk: Terrorisme

Wat zijn vraagstukken die spelen in de verzekeringswereld als het gaat om terrorisme? Op deze vragen geeft Marco Zannoni - Directielid COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement, onderdeel van Aon Company- antwoord in deze Academy Talk.

Everything you always wanted to know about Blockchain

Samenvatting van de bijeenkomst, waarin blockchain wordt uitgelegd.

Science Talk: Nudging

Onderzoeker Melanie van den Berg (ACIS/UvA) gaat in op 'nudging': wat is het, waarom kan het relevant zijn voor de verzekeringssector?

Promo Fix je risk

Jolien Groenewoud van de Insurance Academy kondigt het digitale verzekeringsspel Fix je risk aan.