Slide background

Slide background

shutterstock_334488164.jpg

Academy Talks

Een nieuwe wet, een wijziging in een convenant of de start van een project. Soms is het handig even snel bijgepraat te worden. Dat kan via Academy Talks. Een adviseur van het Verbond, een expert of een opiniemaker vertelt via een video over een ontwikkeling en legt meteen uit wat die voor u als verzekeraar betekent.

Het doel van de Academy Talks is om u snel bij te praten – denk aan maximaal tien minuten. Maar soms vraagt een onderwerp om wat meer diepgang. Dan duurt de Talk wat langer. Ook gebeurt het weleens dat er op een van de bijeenkomsten iemand een verhaal vertelt dat voor breder publiek interessant is. Dan nemen we die spreker op en kunt u het verhaal in de vorm van een Academy Talk integraal terugzien.

 

Overzicht per pijler

Trends en innovatie

Verzekeringsthema’s

Toepassing Wet- en regelgeving

 

Overige Academy Talks

Everything you always wanted to know about Blockchain

Samenvatting van de bijeenkomst, waarin blockchain wordt uitgelegd

Science Talk: Nudging

Onderzoeker Melanie van den Berg (ACIS/UvA) gaat in op 'nudging': wat is het, waarom kan het relevant zijn voor de verzekeringssector?

Promo Fix je risk

Jolien Groenewoud van de Insurance Academy kondigt het digitale verzekeringsspel Fix je risk aan.

Christopher Brewster (TNO) over de blockchain

Tijdens een Innovatiesessie over de impact van de deeleconomie ('peer2peer') op de verzekeringssector, op 9 februari 2016 bij TNO in Soesterberg, hield senior scientist Christopher Brewster een presentatie over de blockchain.