Slide background

Slide background

shutterstock_644555011.jpg

Bijeenkomsten

Van kennis verzekerd. De bijeenkomsten die de Insurance Academy organiseert, zijn daar een goed voorbeeld van. Jaarlijks bezoeken zo’n 3.300 verzekeraars de ruim zestig bijeenkomsten.  Bij het Verbond in huis – bijvoorbeeld in het insuranceLAB – of op locatie.

De meeste bijeenkomsten zijn gratis voor leden van het Verbond. Uitgangspunt is het opdoen van kennis. De ene keer door te luisteren naar of in gesprek te gaan met inspirerende sprekers, soms door te discussiëren, de andere keer door een workshop te volgen. De onderwerpen zijn divers: vakbekwaamheid, de deeleconomie, Solvency II, arbeidsongeschiktheid. Tegelijk is er de mogelijkheid collega’s van andere maatschappijen te ontmoeten, te netwerken en elkaar te inspireren.

Actitiveitenkalender
Weten welke bijeenkomsten er op de agenda staan? Ga direct naar de activiteitenkalender.

Permanent Actueel

Met de bijeenkomsten van het Verbond zorgt u ervoor dat u Permanent Actueel (PA) bent – voor sommige medewerkers in de branche verplicht. Het Verbond helpt bij het aantonen dat u daar werk van maakt. Na deelname aan een bijeenkomst kan iedere deelnemer (die werkt bij een lid van het Verbond) namelijk een PA-certificaat ontvangen. Hiermee geeft het Verbond aan dat deze bijeenkomst bijdraagt aan uw vakbekwaamheid en de actualiteit van uw kennis. Tevens kunt u het PA-certificaat gebruiken als bewijs van aanwezigheid, indien u dit nodig hebt voor de aanvraag van PE-punten.